Individuell behandling | Förstklassig tandvård | Lång erfarenhet

Din tandläkare & tandhygienist under samma tak för din kompletta tandvård

Mohsen Rahnamaei erhöll sin tandläkarexamen på odontologiska fakulteten i Göteborg. Mohsen arbetade efter examen som AT-tandläkare i Eskilstuna och flyttade sedan till London och arbetade ett antal år i den engelska huvudstaden innan han flyttade tillbaka till Sverige. I juni 1997 påbörjade Mohsen privat tandvårdsverksamhet i Eskilstuna.

Mohsen har alltid sett det som mycket viktigt med vidareutbildning både för sig själv och även för sin personal.

Mohsen påbörjade under 2010 vidareutbildning inom oral implantologi på Goethe University i Frankfurt, Tyskland. Första året inleddes med en Premaster utbildning som varade under ett år, därefter följde två år med föreläsningar, teoretiska kunskapsprov, dokumenterade kirurgiska fall och klinisk examen på hemmakliniken i Göteborg med handledare från universitet i Frankfurt. Utbildningen avslutades med en masteruppsats med titeln "Survival Rate of Short and Long Dental Implants in the Posterior Maxilla. A Review of the Literature".

...............................................................................................................

Tandläkare Stefan Pettersson utbildade sig på Odontologen i Göteborg som tandtekniker med inriktning på estetik och porslin. Efter att arbetat med detta i 10 år bestämde sig Stefan för att sadla om till tandläkare och efter examen från Odontologen i Göteborg har han arbetat på både Folktandvården och den privata sektion i bl.a. Borås, Uddevalla och Göteborg. Med den bakgrunden som tandtekniker har tandläkare Stefan Pettersson en gedigen erfarenhet och intresse av estetik och det som utmärker honom är hans noggrannhet och ett trevligt bemötande mot patienterna.

Fritiden tillbringar han mest med familjen och vänner. Som tidigare ungdomsledare i Friluftsfrämjandet trivs han mycket i skog och natur. 

...............................................................................................................

Rose-Marie Lundberg har en lång erfarenhet som tandhygienist både på tandlossningsavdelningen och hos kända privata tandläkare som tdl. Gert Olofsson i Mölndal, tdl. Tomas Nyström och tdl. Bo Lundberg i Göteborg . 

Legitimerad tandhygienist 1983 vid Odontologen Göteborg. Sedan dess har Rose-Marie jobbat inom den privata sektorn. Tilläggsutbildningar: Fyllningsterapi, tandblekning och att använda mjukvävnadslaser i munhålan. Har även gått många kurser för att hålla sig ajour i vad som händer inom sitt yrke. 

Privat är Rose-Marie sambo med Edgar, har en bonusson; Calle, och två hundar. Prince, en blandras grand danois/amstaff och Boss; en rottweiler. Fritiden delas mellan att spela golf, få ordning på familjens hundar och att försöka lära sig att segla.

...............................................................................................................

Mölndalstandläkarna arbetar efter tanken att ge bästa möjliga vård till alla våra patienter och vi vill förknippas med kvalitet. 

Varmt välkommen till oss på Bergmansgången 5 mitt i Mölndals Centrum!

Ägare: Dentalcare Invest Swe AB, org nr 559128-2693
För uppgifter om styrelse/ekonomi vänligen se www.allabolag.se